Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Jeroen Schadron

Terug naar home

Jeroen Schadron

Maatschaplid / mede-eigenaar van Fysiotherapie Gorredijk

Mijn kracht is het totaal beeld van de hulpvraag van de patiënt te blijven zien en de details in iemand zijn bewegingspatroon aan te passen waardoor het lichaam weer in staat wordt gesteld om zelf weer te herstellen. Mijn uitdaging is het zo effectief mogelijk begeleiden van dit revalidatie proces waardoor de patiënt zijn doel behaald.

Door mijn opleidingen als oefentherapeut Cesar, opleiding fysiotherapie, oedeem fysiotherapeut en het volgen van de Master opleiding oncologie fysiotherapie kan ik een grote groep patiënten behandelen. Door mijn hobby’s; schaatsen, wielrennen en hardlopen zie ik patiënten die sport specifieke begeleiding van mij vragen.

Graag sta ik tot uw beschikking om u te helpen uw doel te behalen.

BIG-nummer: 79060564804

Mijn vakgebieden

 • Fysiotherapeut
 • Oedeemtherapeut
 • Oncologiefysiotherapeut
 • Cesar therapeut

Contact of afspraak maken?

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een e-mail via jeroen@fysiogorredijk.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, onze secretaresse neemt z.s.m. contact op voor het bevestigen van de afspraak.

  Uw gegevens:

  Uw vraag/opmerking:

  Velden met zijn verplicht in te vullen.

  Ons team

  CONTACT?

  Contact opnemen

  Wil je je fit en energiek voelen? Maak dan een afspraak zodat we je
  persoonlijk kunnen helpen! Bel of mail ons gerust.

  Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: Klik hier voor het actuele lesrooster. / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00

  Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route