Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Rian Padding

Terug naar home

Rian Padding

Mijn naam is Rian Padding en ik heb onlangs de studie voor fysiotherapie afgerond. Na 15 jaar als turntrainer werkzaam te zijn geweest op recreatief en hoog wedstrijdniveau, ben ik nu een andere weg ingeslagen.

Zelf heb ik veel gesport, met name turnen en korfbal. Tegenwoordig ben ik te vinden in de sportschool, op de tennisbaan en ga ik graag skiën. Tijdens het afronden van het CIOS in Heerenveen in 2001 kwam mijn interesse voor de fysiotherapie met name door het keuzevak fitnesstrainer en het volgen van sportmassage.

Tijdens de eindstages van de opleiding fysiotherapie heb ik veelvuldig met (top)sporters gerevalideerd. Dit vind ik erg leuk en wil me hier graag verder in specialiseren in de toekomst.

Inmiddels heb ik de volgende opleidingen/cursussen afgerond, medical taping en dry-needling.

BIG-nummer: 39920949504

Mijn vakgebieden:

 • Fysiotherapie
 • Medical taping
 • Dry-needling

Contact of afspraak maken?

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een e-mail via rian@fysiogorredijk.nl Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, onze secretaresse neemt z.s.m. contact op voor het bevestigen van de afspraak.

  Ons team

  CONTACT?

  Contact opnemen

  Wil je je fit en energiek voelen? Maak dan een afspraak zodat we je
  persoonlijk kunnen helpen! Bel of mail ons gerust.

  Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: Klik hier voor het actuele lesrooster. / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00

  Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route