Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Sietse Hoogeveen

Terug naar home

Sietse Hoogeveen

Mijn naam is Sietse Hoogeveen en ik ben sinds 2017 in de praktijk werkzaam als fysiotherapeut. Daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan in fitness en het begeleiden bij sport en bewegen van groepen. Tijdens het onderzoek kijk ik naar het functioneren van het gehele lichaam en probeer dit in de behandeling samen met de patiënt weer in balans te brengen met het oog op preventie en terugkeer van problemen. Ik heb in het bijzonder ervaring opgedaan in het functioneren van de wervelkolom en het behandelen in lichaamsketens volgens de principes van de Manuele Therapie Marsman waarbij ik myofasciale release technieken integreer. Daarnaast heb ik ervaring in krachtsporten en het blessurevrij uitoefenen hiervan.

BIG-nummer: 59923321404

Mijn vakgebieden

 • Fysiotherapeut
 • Manuele therapie Marsman

Contact of afspraak maken?

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een e-mail via Sietse.Hoogeveen@fysiogorredijk.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, onze secretaresse neemt z.s.m. contact op voor het bevestigen van de afspraak.

  Uw gegevens:

  Uw vraag/opmerking:

  Velden met zijn verplicht in te vullen.

  Ons team

  CONTACT?

  Contact opnemen

  Wil je je fit en energiek voelen? Maak dan een afspraak zodat we je
  persoonlijk kunnen helpen! Bel of mail ons gerust.

  Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: Klik hier voor het actuele lesrooster. / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00

  Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route